Laatuantenni tuo älyn jokaiseen televisioon Android-pohjaisella TV-tikulla

29.11.2012    

AndroidLaatuantennin LA Digital iPTV100 on television HDMI-liitäntään liitettävä pieni televisiotikku, joka muuttaa television Android 4.0 älytelevisioksi ja yhdistää sen verkkoon WLAN-yhteydellä. LA Digital iPTV100 mahdollistaa satojentuhansien Android-sovellusten käyttämisen televisioruudulla laitteen mukana tulevalla pienellä hiiren ja näppäimistön sisältävällä kaukosäätimellä.

LA Digital iPTV100:lla voidaan käyttää kaikkia Android-sovelluksia, joten esimerkiksi Yle Areenan, Ruutu.fi:n, YouTuben ja Netflixin videot voidaan siirtää kätevästi suurellekin televisiolle. Laite tukee jopa 1080p-resoluution teräväpiirtokuvaa ja siinä on sisäistä tallennustilaa neljän gigatavun verran. Tallennustilaa voidaan kasvattaa sisäisen MicroSD-korttipaikan avulla.

LA Digital iPTV100:n hinta on noin 130 euroa.

LA Digital iPTV100

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Ltey34 kirjoitti 1.12.2012 kello 0:13

    UG802 on halvempi ja paljon tehokkaampi.
    http://tietsikka.blogspot.fi/2012/10/ug802-kayttokokemuksia.html

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+