Spotify julkaisi listan tänä vuonna eniten Suomessa kuunnelluista kappaleista

30.11.2012    

SpotifySpotify on julkaissut listan tämän vuoden kuunnelluimmista kappaleista, artisteista ja albumeista. Suomalaisten kuuntelijoiden suosituin kappale tänä vuonna on ollut Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe. Kuunnelluin artisti on ollut David Guetta ja kuunnelluin albumi samaisen esitäjän Nothing But the Beat.

Toiseksi kuunnelluin kappale tänä vuonna oli Gotyen Somebody That I Used To Know. Toiseksi kuunnelluin artisti oli Jukka Poika ja albumilistan kakkosena oli Cheekin Sokka irti. Kolmanneksi kuunnelluin kappale oli Loreenin Euphoria ja artistilistan kolmas oli Cheek. Artistilistalta löytyy myös lisää suomalaisia artisteja, sillä Chisu oli neljäs, JVG seitsemäs ja Pariisin kevät kymmenes.

Spotifyn kautta kuunnelluimmat kappaleet Suomessa 2012:

 1. Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
 2. Gotye – Somebody That I Used To Know
 3. Loreen – Euphoria
 4. JVG – Kran Turismo feat. Raappana
 5. David Guetta – Titanium – feat. Sia
 6. Flo Rida – Whistle
 7. Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego – Live
 8. Skrillex – Bangarang – feat. Sirah
 9. Train – Drive By
 10. Yön Polte – Tyttö sinä olet meritähti

Kommentit

2 kommenttia

 1. heiiiii kirjoitti 30.11.2012 kello 12:40

  Missä on PSY Gangnam Style? Vai onko niin, että Gangnam Style saa suurimmat katsojat youtubessa, eikä spotifyssä? Ei mene suosion nallekarkit tasan 😀

 2. lexy kirjoitti 2.12.2012 kello 16:22

  Hyvä ettei Chisua näy noilla listoilla! Vaikka kuinka puolustelisi ettei ollut tekemisissä asian kanssa niin artisti on tasan niin luotettava kuin hänen edustajansa. Tässä tapauksessa Chisuun en luota yhtään.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+