HBO Nordic aukesi – katso tästä lisätietoja ja lista palvelun sarjoista

12.12.2012    

HBOHBO Nordic aukesi vihdoin tänään Suomessa. Vain osa halukkaista käyttäjistä pääsee käyttämään HBO Nordicia heti, sillä palveluun otetaan uusia käyttäjiä pikkuhiljaa. HBO Nordicin mukaan osa halukkaista käyttäjistä saattaa joutua odottamaan palvelun aukeamista vielä viikkoja.

HBO Nordicia voidaan käyttää Windows- ja Mac-tietokoneilla, Applen ja Androidin puhelimilla sekä tableteilla ja Samsungin älytelevisioilla. Lisäksi Soneran IPTV-asiakkaat saavat käyttöönsä ympärivuorokautisen HBO Nordic -televisiokanavan. Palvelun videoiden resoluutio on parhaimmillaan 1080p, mutta surround-äänet toimivat tällä hetkellä vain Samsungin älytelevision kautta. Palvelun sarjoissa ja elokuvissa on suomenkieliset tekstitykset, vaikkakin alkuvaiheessa jotkut tekstitykset voivat vielä puuttua. HBO:n uusien sarjojen jaksot on katsottavissa HBO Nordicissa vuorokauden sisällä jakson ensiesityksestä.

HBO Nordicin hinta on 9,95 euroa kuukaudessa ja alkuvaiheessa sen voi maksaa vain Visa- ja MasterCard-korteilla. Palvelun käyttö vaatii 12 kuukauden määräaikasen sopimuksen tekoa. Palvelua voidaan käyttää viidellä eri laitteella, mutta vain yhdellä laitteella kerrallaan. SD-laatuisia videoita voi katsoa jo yhden megan nettiliittymällä ja teräväpiirtovideoiden katselu vaatii vähintään neljän megan nettiyhteyden. HBO Nordic suositteleekin 8 Mbps laajakaistayhteyttä ja mobiililaitteille vähintään 3G-yhteyttä.

HBO Nordic on kertonut tuovansa palveluun lähes kaikki omat sarjansa sekä joidenkin muiden tuotantoyhtiöiden sarjoja sekä elokuvia. Tarkempaa listaa ei ole kuitenkaan ollut saatavilla. Samsungin älytelevisioihin voi asentaa HBO Nordic -sovelluksen, jolla pääsee tutkimaan palvelun sisältöä ilman käyttäjätunnuksiakin. HBO Nordicista löytyy tällä hetkellä 47 sarjaa, jotka on lueteltu alla.

 • 30 Rock
 • Angry Boys
 • Band of Brothers
 • Big Love
 • Boardwalk Empire
 • Bored to Death
 • Carnivàle
 • Continuum
 • Eastbound & Down
 • Enlightened
 • Entourage
 • Five Days
 • Flight of the Conchords
 • Game of Thrones
 • Generation Kill
 • Girls
 • Head Case
 • Hit & Miss
 • House of Saddam
 • How to Make it in America
 • Hung
 • In Threatment
 • John Adams
 • John From Cincinnati
 • Little Britain USA
 • Luck
 • Magic City
 • Master of Horror
 • Masters of Science Fiction
 • Mildred Pierce
 • Party Down
 • Rome
 • Sex and the City
 • Six Feet Under
 • Spartacus
 • Strike Back
 • Tell Me You Love Me
 • The newsroom
 • The Pacific
 • The Ricky Gervais Show
 • The Sopranos
 • The Wire
 • Treme
 • True Blood
 • Veep
 • Web Therapy
 • Z Rock

Elokuvia palvelussa on tällä hetkellä 115, joista selvästi suurin osa näyttää olevan vanhempaa tuotantoa. Esimerkiksi elokuvat Back to the Future ja Sumuisten vuorten gorillat ovat esimerkkejä vanhemmista elokuvista. Nopealla vilkaisulla vain HBO:n oma Game Change -elokuva on julkaistu tänä vuonna ja We Own the Night -elokuva on vuodelta 2007.

Kommentit

16 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 12.12.2012 kello 23:01

  Tilatessaan palvelun pitää solmia 12kk määräaikainen soppari.

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 13.12.2012 kello 7:52

  No niinpä näkyy olevan, lisäänpä tämän tiedon alkuperäiseen uutiseenkin

 3. lemons kirjoitti 13.12.2012 kello 8:07

  Mistä tuon Hbo Nordic sovelluksen pitäisi löytyä? Ei näy omassa vuoden 2011 Samsungin d7000 sarjan älytöllössä Samsung appseissa, vaikka pitäisi olla tuettu laite?

 4. Digilelujen Jani kirjoitti 13.12.2012 kello 8:41

  > Mistä tuon Hbo Nordic sovelluksen pitäisi löytyä?

  Meillä on E-sarjan televisio, johon HBO Nordic löytyi ”sovelluskaupasta”.

 5. lemons kirjoitti 13.12.2012 kello 15:21

  Ilmeisesti HBO:n palvelu ei ”tällä hetkellä” tue Samsungin D-sarjaa, vaikka aiemmin tiedotettiin toisin.

  Ikävää, taisi mennä melko turhaksi itselleni tämä palvelu kun yleensä telkkarista tulee ohjelmat katsottua. Samalle töllölle kuitenkin löytyy esim. Netflixin sovellus joten ei voi kuin ihmetellä taas että mikä mättää.

 6. Nimetön kirjoitti 14.12.2012 kello 3:35

  Samsungin tablettien ostajille suunnattu 6kk ilmaiseksi kampanja, joka sittemmin myöhästymisen takia luvattiin 7kk:ksi onkin nyt siten että 6kk ilmaiseksi ja seuraavat 6kk 5kk hinnalla. Kuluttajavirastoa varmasti kiinnostaa harhaanjohtava markkinointi, sillä ilmaisuutta ei saa mainostaa jos se maksaakin.

 7. Nimetön kirjoitti 14.12.2012 kello 13:23

  Jaahas… no korkeintaan se ilmainen kuukausi mutta siihen se sitten jää.

  Tarjonta on pienehkö ja vuoden sitoutuminen ei innosta.

 8. Nimetön kirjoitti 14.12.2012 kello 13:53

  Ei ole mitään kuukauden ilmaista vaihtoehtoa – vain 12kk:n sitovia tilauksia, joista 0kk, 1kk tai 7kk ovat maksuttomia riippuen tarjouksesta. Hinta on kovempi kuin kilpailijoilla, DRM on tärkeämpää kuin käytettävyys, tarjonta pelkkää HBO:ta (yllätys, yllätys), eikä tuokaan katalogi ole täydellinen.

  Jos HBO on palkannut tätä palvelua varten asiakaspalvelijoita Suomessa, suosittelen heille lämpimästi uuden työpaikan etsimistä hyvissä ajoin lähikuukausina. HBO tulee varmasti ajamaan kaikki ”ylimääräiset” kulut alas, koska tilaajamäärä tulee olemaan todella vähäinen.

 9. Nimetön kirjoitti 15.12.2012 kello 9:59

  Samsungin 6kk ilmaistarjous on oikeasti ilmainen, jos sen muistaa irtisanoa ennen 6kk päättymistä. Luvattu seitsemäs kuukausi jäi kyllä saamatta.

 10. asadas kirjoitti 16.12.2012 kello 13:13

  Norjassa voi tehdä ihan kuukausittain maksettavan sopparin, johon sisältyy ilmainen kokeilu. Tilauksen voi perua koska tahansa.

 11. Mikko kirjoitti 18.12.2012 kello 20:38

  Itsellämme on Samsungin BD-E8500N Blu-Ray / digiboksi -combo ja ainakaan kyseisestä laitteen kautta ei Samsung Appseista ollut HBO Nordicia saatavana.

  Jos ainoa mahdollisuus on katsoa tietokoneen kautta, niin ei kiitos. Viaplay ja FS Anytime toimivat tuon digiboksin kautta TV:n ruudulla, joten vähintään samaan pitää pystyä jos tahtoo niiden kanssa jollain lailla kilpailla.

 12. Setti kirjoitti 19.12.2012 kello 7:39

  Joo,sama masiina,kun Mikolla.
  Olisi kiva tietää,tuleeko tuolle ylipäätään sitä appia vai ei.
  Ja jos tulee,milloin.Tilaukseni riippuu siitä.
  Ps. Ipadille tuo on tullut.

 13. Markku. kirjoitti 27.12.2012 kello 13:34

  HBO Nordicin sopimusehtojen mukaan yhden kuukauden voi katsoa ilmaiseksi, jos muistaa irtisanoa sopimuksen ennen 1. kuukauden loppua. Muussa tapauksessa määräaikainen 12 kk:den sopimus astuu voimaan, josta velotaan 11 kk:den maksu.
  Harmi vaan, että Samsungin BD 5500 Anynet ei näytä ko. HBO Go- appsia.

 14. yle-vero kirjoitti 30.12.2012 kello 21:40

  Miksi maksaa kun voi netistä etsimällä löytää suomeksi tekstitettynä ilmaiseksi kin tai 5e 2kk

 15. marko kirjoitti 24.6.2013 kello 18:13

  Tässä tapaus kuinka kusipäistä porukkaa HBO nordicilla on.

  Tein sen vuoden sopimuksen ja 4kk sen jälkeen hukkasin luottokorttini joka piti sulkee. Pankista en saa uutta koska luottotiedot ovat menneet. HBO nordicin kanssa yli 1kk tapelleena, niin eivät suostuneet sopimusta purkamaan. Vaan joudun maksamaan loput 8kk vaikka en pysty koko palvelua käyttämään, koska käyttö vaatii toimivan luottokortin. Ihan vitun reilua toimintaa siellä harrastetaan. Kannattaa harkita pitkään kyseisen palvelun hankkimista.

 16. Uusavuttomien neuvonta kirjoitti 5.7.2013 kello 19:49

  >hukkasin luottokorttini joka piti sulkee. >Pankista en saa uutta koska luottotiedot
  >ovat menneet.
  Miksi hukkasit luottokorttisi? Miksi pilasit luottotietosi? Ihan oma vika.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+