Spotify ja muut musikkipalvelut saavat uuden halvemman kilpailijan

28.1.2013    

NokiaNokia on pudonnut älypuhelinvalmistajien listalla muun muassa Samsungin, Applen, Sonyn sekä kiinalaisten Huawein ja ZTE:n taakse. Nokia yrittää erottautua muista valmistajista tällä kertaa musiikin avulla. Nokian uusi Nokia Music+ -palvelu mahdollistaa musiikin suoratoiston ja kappaleiden kopioimisen offline-kuuntelua varten 3,99 euron kuukausihinnalla.

Nokia Music+ -palvelulla ei voi valita kuuneltavia kappaleita, sillä kappalet tarjoillaan Nokian valitsemassa järjestyksessä. Maksullisella palvelulla voidaan kuitenkin hyppiä kappaleiden yli rajattomasti ja tallentaa valmiita soittolistoja offline-kuuntelua varten. Nokian mukaan kännykkään ladattava musiikki on kahdeksan kertaa parempilaatuista verrattuna ilmaiseen Mix Radioon.

Nokia Lumia -puhelinten lisäksi tulevien viikkojen aikana avattavaa Nokia Music+ -palvelua voidaan käyttää myös tietokoneella ja älytelevisioilla.


Lähde: Nokia

Kommentit

3 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti 28.1.2013 kello 17:18

  Millä tavalla tuo on Spotifyn kilpailija jos soitettavia kappaleita ei saa itse valita? Älkää naurattako.

  Radio Novan kilpailijalta se pikemminkin kuulostaa.

 2. Tortsi kirjoitti 28.1.2013 kello 17:25

  Ai, voiks Novaltakin skipata paskat biisit? Sehän olis kätevää, tosin mitään kuunneltavaa ei enää jäis.

 3. Benis kirjoitti 28.1.2013 kello 18:01

  Meni vähän ohi tää formaatti nyt. Eli pystyy tekee offline playlistejä, mutta ei voi valita kappaleita, vai mitä ihmettä?

  Jos pystyy tekee omia listoja ja kuunnella sieltä mitä haluaa, niin voisin hyvin kuvitella maksavani 4€/kk, kilpailijoitten 10€ sijaan, mutta jos ei saa ite valita musiikkiaan, niin mitä järkeä tässä on

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+