MTV Media ei halua tarjota kanavapakettejaan läheskään kaikille

15.2.2013    

PlusTVMonet antenniverkon käyttäjät ovat hankkineet korttilinkitystä käyttävän digiboksin teräväpiirtokanavien katsomista varten. Teräväpiirtoiset HD-digiboksit eivät kuitenkaan voi vastaanottaa PlusTV:n maksukanavia, sillä sen maksukortti ei toimi korttilinkitystä vaativissa digibokseissa.

MTV Media ja PlusTV ovat sopineet, että PlusTV saa yksinoikeuden MTV Median MTV3 Total, MTV3 Sport ja C More Film -kanavapaketteihin.

”Uskomme, että katsojien kiinnostus kasvaa entisestään, kun MTV Median tarjoama kaikki maksutv-kanavilla näkyvä urheilu ja viihde yhdistyvät samassa paketissa”, sanoo MTV Median internet- ja kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen.

Härkönen jättää kuitenkin mainitsematta sen, että yhteistyön vuoksi teräväpiirtodigiboksin hankkineet kotitaloudet eivät voi tilata MTV Median kanavapaketteja, sillä PlusTV:n maksukortti ei toimi HD-digiboksien kanssa.

Joitain MTV3 ja C More -kanavia on saatavilla edelleen DNA:n kautta, joten ilmeisesti PlusTV on saanut vain yksinoikeuden tiettyihin kanavapaketteihin, mutta DNA voi edelleen myydä MTV:n kanavapaketeissa olevia kanavia omissa kanavapaketeissaan.

 

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön. kirjoitti 17.2.2013 kello 3:01

    Yksinoikeudet on pyllystä ja rajoittavat toisten toimintaa! Vähän sama kuin MTV Media määrittelisi ettei kaapelioperaattori X saa oikeuksia myydä ko. pakettia verkkoonsa. Toivon että joku virallinen taho jo puuttuisi tuollaiseen yksinoikeus-toimintaan, sellainen ei kuulu enää tälle vuosituhannelle ja vuosikymmenelle!

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+