Paljon ilmaisia elokuvia tarjolla suomenkielisillä tekstityksillä

11.2.2013    

ElokuvaErittäin suosittu Fin-TV -palvelu tarjosi pari vuotta sitten ilmaisia elokuvia ja sarjojen jaksoja netin kautta. Palvelun suosiota kuvaa se, että sen kautta katsottiin jopa kymmeniä tuhansia elokuvia päivittäin. Fin-tv:n jälkeen vastaava toiminta jatkui Nordic-tv -sivustolla ja viime vuoden lopulla avatulla HDFIN-sivustolla.

Päivitys 28.1.2016: Leijona TV tarjoaa ilmaisia elokuvia suomenkielisillä tekstityksillä.

Ilmaisia elokuvia ja sarjoja tarjoavien sivustojen suuren suosion vuoksi tällaisten sivustojen määrä näyttää kasvavan koko ajan. Uusin ilmaisia elokuvia suomenkielisillä tekstityksillä tarjoava sivusto on FIN ELOKUVA, jonka kautta voi katsoa muun muassa uutuuselokuvia. FIN ELOKUVA -palvelusta löytyy muun muassa uutuuselokuvat Hobbitti, Yön Ritarin paluu, Miss Farkku-Suomi, Ted ja Argo.

FIN ELOKUVA -palvelun ylläpidosta vastaa luultavasti ulkomaalaistaustainen henkilö, sillä sivustolla on monia kirjoitusvirheitä. Esimerkiksi joidenkin elokuvien nimet on kirjoitettu hieman väärin.

Ilmaisia elokuvia tarjoavan palvelun ylläpitäjät toimivat laittomasti, sillä heillä ei ole elokuvien ja sarjojen esitysoikeuksia. Palvelun käyttäjät voivat sen sijaan käyttää palvelua huoleti, sillä sen käyttö on laillista. Suomen lain mukaan esimerkiksi elokuvista ei saa tehdä kopioita omalle koneelle, mutta FIN ELOKUVA -palvelua käytettäessä videot suoratoistetaan, eikä niistä synny kopiota omalle koneelle.

Kommentit

5 kommenttia

 1. dsdfs kirjoitti 11.2.2013 kello 16:23

  ”katsottiin jopa kymmeniätuhansia kertoja päivässä”

  HDFIN: Views Today: 437349

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 11.2.2013 kello 20:44

  Tuo luku on luultavasti joko huijaus tai sivulatausten määrä. HDFIN on kuitenkin suomalaisille tehty palvelu, jonka vuoksi sillä ei ole kovin montaa miljoonaa käyttäjää.

  Tällä hetkellä views today näyttää kasvavan noin tuhannella minuutissa, joka on kyllä älyttömän kova luku.

 3. Maria Marin kirjoitti 26.8.2013 kello 22:42

  xD

 4. Matti kirjoitti 10.12.2013 kello 17:43

  Nordicus.net avaa kuulema oviaan 🙂 Valikoima on vielä suppea, koska aloittivat tässä kuussa, mutta elokuvat ovat ilmaisia. Siellä on myös jotain mitä ei löydy mm. hdfiniltäkään (Vaatii rekisteröitymisen aloitussivulle)

 5. markku kirjoitti 31.3.2014 kello 20:26

  ok

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+