Varastettu sisältö edelleen TTVK:n piraattilahdella

19.2.2013    

TTVKTekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on ollut jo viikon tietoinen siitä, että sen laillisia latauspalveluita markkinoiva piraattilahti.fi -sivusto sisältää laittomasti kopioidun css-tyylitiedoston. Aiheesta on noussut kohu ulkomaita myöden ja Pirate Bay on jopa tehnyt aiheesta rikosilmoituksen Suomen poliisille.

Nyt viikko kohun alkamisen jälkeen Pirate Bayltä varastettu css-tyylitiedosto on edelleen käytössä piraattilahti.fi:ssä, eikä TTVK ilmeisesti edes ymmärrä kopioineensa tiedoston ja rikkoneensa näin tekijänoikeuksia. TTVK kertoo sivuillaan piraattilahden olevan laillinen valistava sivusto, muttei kuitenkaan mainitse varastettua css-tyylitiedostoa mitenkään.

Piraattilahti CSS

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Surffi kirjoitti 21.2.2013 kello 9:59

    Aika säälittävää elämää viettää PB:n perustaja nykyään. PB:n porukka on vieläpä riidoissa keskenäänkin!

    http://www.tietokone.fi/tietokone/uutiset/pirate_bayn_perustaja_pakoilee_poliisia

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+