RAY:n mobiilipelit tuovat rahapelit kännykkään

20.3.2013    

RahaRaha-automaattiyhdistys on tehnyt suosituimmista peleistään myös mobiiliversiot, joita voi pelata tällä hetkellä Android- ja iOS-puhelimilla sekä tableteilla. Aluksi tarjolla on pelit Pajatso, Kulta-Jaska, Multihand Blackjack, Captain’s Treasure Pro, Jacks or Better, Eurooppalainen ruletti ja Gold Rally. RAY aikoo laajentaa pelivalikoimaansa kevään aikana.

Maksullisten pelien lisäksi RAY tarjoaa pelattavaksi ongintapelin nimeltä Onnen onki, jonka avulla on mahdollista voittaa palkintoja. Onnen onki -pelin palkintoina ovat muun muassa katselukoodeja Makuunin elokuviin, Spotify-käyttöaikaa tai Samsung Galaxy S III- ja iPhone5 -älypuhelimia. Pääpalkintona Onnen onki -pelissä arvotaan osallistujien kesken 3 000 euron arvoinen matkalahjakortti.

RAY_2

RAY:n mobiilipelit on tehty HTML5-tekniikalla ja ne toimivat samalla pelialustalla muiden Raha-automaattiyhdistyksen pelien kanssa. Myös pelitili on sama pelattaessa netissä ja mobiilissa. Näin ollen mobiili- ja nettipelien ominaisuudet ovat yhteneväiset riippumatta siitä, minkälaisella koneella pelejä pelataan.

RAY_1

RAY toi nettipelit tarjolle reilut kaksi vuotta sitten ja jo yli 200 000 suomalaista on rekisteröitynyt RAY:n asiakkaiksi. RAY:n nettikasinon peleistä on maksettu voittoja pelaajille noin 1,5 miljardia euroa.

Tämä on sponsoroitu artikkeli ja alta löydät RAY:n Onnen onki -pelin mainosvideon.

Kommentit

4 kommenttia

 1. testattu kirjoitti 20.3.2013 kello 17:50

  m.ray.fi Nexus 4:llä:

  – Firefox Beta – Pelit-sivu tuottaa pelkän valkoisen sivun
  – Opera Mobile – Pelit-sivu tuottaa pelkän valkoisen sivun
  – Opera Beta – Pelit-sivu ei avaudu, antaa ilmoituksen ”Laitetta ei tueta”
  – Chrome ja Chrome Beta – Pelit-sivu ei avaudu, antaa ilmoituksen ”Laitetta ei tueta”

  …ja tässä vaiheessa lopetin arpomisen. Olisiko mahdollista tehdä toimiva sovellus? Sivu ei toimi millään lukuisista selaimista.

 2. anörtti kirjoitti 20.3.2013 kello 20:35

  Kommentti edelliseen: Et sitte jaksanu kokeilla Andoidin vakioselaimella, vaan oli ihan pakko käyttää kaikkia mahdollisia beta-selaimia?

 3. testaaja kirjoitti 20.3.2013 kello 21:12

  Anörtti, kokeilin nexus 4:n oletusselaimella eli chromella. Kerrotko näsäviisaana, mistä saan ladattua vielä sitä ”vakiomman” selaimen Android 4.2.2:lle?

 4. anörtti kirjoitti 24.3.2013 kello 19:55

  Ok, 4.2.2. oletusselain on siis Chrome, tätä en tiennyt. Muutama sata miljoonaa muuta android-luuria käyttää oletusselaimenaan muuta kuin sitä.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+