Uusi teräväpiirtokanava MTV3 MAX Sport 2 HD aloitti lähetykset

19.3.2013    

HD readyUusi teräväpiirtokanava MTV3 MAX Sport 2 HD on aloittanut lähetykset joidenkin operaattoreiden verkoissa. Kaapeliverkon kautta kanava on tarjolla ainakin Lumotv:n ja Anvian verkoissa ja IPTV-verkon kautta kanavaa voi katsella Maxivisionin kautta. Uusi HD-kanava kuuluu MTV3 Total ja MTV3 Sport -kanavapakettien tarjontaan.

Anvia on lisännyt samalla tarjontaansa myös MTV3 MAX HD -teräväpiirtokanavan. Maxivisionilla MTV3 MAX Sport 2 HD on toistaiseksi tarjolla Full Rate -tasoisena, joten se vaatii yli 8 Mbps nettiyhteyden käyttöä.

Ilmoitattehan Digileluille palautelomakkeella tai tämän uutisen kommenteissa, jos MTV3 MAX Sport 2 HD on saatavilla myös muiden operaattoreiden verkossa. Suomen teräväpiirtotarjonta löytyy kätevästi Digilelujen HD-kanavat -sivulta.

Kommentit

2 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 19.3.2013 kello 23:38

  Myös Dna Welholla on kaapeliverkossaan nyt tuo MTV3 Max Sport 2 HD.

  http://www.dna.fi/DNAOy/Media/Asiakastiedotteet/Sivut/Lisää teräväpiirtosisältöä MTV3 Total ja MTV3 Sport -paketteihin DNAn kaapelissa.aspx

  Tässä lyhytlinkki jos ylläoleva ei toimi (välilyöntien takia):

  http://tinyurl.com/ce2eu4r

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 20.3.2013 kello 7:54

  Kiitos tiedosta, päivitin tiedot HD-kanavat -sivulle

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+