Maksukanavien kilpailu vähenee, DNA ostaa PlusTV:n

29.4.2013    

DNAAntenniverkon maksukanavien kilpailu vähenee entisestään, sillä DNA ostaa PlusTV:n. Viime vuonna PlusTV:n liikevaihto oli noin 65 miljoonaa euroa ja sillä oli noin 220 000 asiakasta.

”DNA:n strategisena tavoitteena on luoda Suomen laadukkain viihdepalvelukokonaisuus, jolla on myös jatkossa Suomen tyytyväisimmät asiakkaat*. Maksu-tv:n suosio kasvaa ja katselutavat monipuolistuvat tulevaisuudessa. Me haluamme, että asiakkaillamme on helposti saatavilla kaikki laadukas sisältö ja tulemme panostamaan merkittävästi myös uusiin palveluominaisuuksiin, kuten huhtikuun alussa lanseerattuun DNA WELHO MatkaTV -palveluun, joka laajentaa tv:n katselun ja etätallennuksen myös mobiilipäätelaitteisiin”, sanoo DNA:n toimitusjohtaja Riitta Tiuraniemi.

Kaupan toteutuminen vaatii vielä kilpailuviranomaisten hyväksynnän, eivätkä kaupan osapuolet kerro kauppahintaa. PlusTV:n asiakkaiden palvelut jatkuvat entisellään.


Lähde: DNA

Kommentit

Yksi kommentti

  1. tk kirjoitti 29.4.2013 kello 17:32

    Loistava uutinen! Loppuu se useamman kortin ja boksin kanssa pelleily, ja molempien firmojen asiakkaat pääsevät katsomaan myös HD-kanavia. Tähänastinen sekoilu olikin ihan hanurista.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+