Mitä ihmettä, elokuvien katselu keskeytyy pakolliseen jumppataukoon

1.4.2013    

ElokuvaTietoviikko kertoi tänään, että Netfilx, Viaply ja Filmnit joutuvat rajoittamaan alaikäisten katselua yhteen tuntiin vuorokaudessa valtion saaman EU:n poikkeusluvan vuoksi. Lapset ja nuoret voivat kuitenkin lisätä päivittäistä katseluaikaansa urheilemalla ja tekemällä niin sanottuja yleishyödyllisiä töitä.

Uudet rajoitukset eivät ole kuitenkaan vain lasten ja nuorten ongelma, sillä myös aikuisväestön katselua rajoitetaan. Elokuvien katsominen Netfilx, HBO Nurdic, Viaply ja Filmnit -palveluista katkeaa aina tunnin välein viideksitoista minuutiksi. Näiden taukojen aikana pavelut esittävät erilaisia jumppavideoita, joiden toivotaan lisäävän aikuisten jumppahetkiä elokuvien lomassa. Esimerkiksi kahdeksankymmentäluvulla suositut Jane Fondan jumppavideot pyörivät elokuvien kuntoilutauoilla.

Palveluiden jumppaosuuksia ei voi mitenkään kelata tai ohittaa ja palvelu muistaa jumppatauon olevan menossa jopa laitteiden sammutuksen jälkeen. Yksi tai kaksi jumppataukoa vielä menettelee, mutta esimerkiksi Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu -elokuva kestää lähes 3,5 tuntia, joten sen katsominen katkeaa kolme kertaa viidentoista minuutin jumppataukoon.

Mahtavatko nämä jumppatauot lisätä aikuisten kuntoilua?


Lähde: Tietoviikko

Kommentit

4 kommenttia

 1. Mikko kirjoitti 1.4.2013 kello 12:15

  Pilaa koko palvelun. Kuka haluaa maksaa jumppavideoista kun elokuvista on tarkotus maksaa?!?!

 2. Habari kirjoitti 1.4.2013 kello 12:57

  Kai Fabio on mukana videoissa?

 3. Eihele kirjoitti 1.4.2013 kello 14:51

  Ei vittu Mikko, ettei vain olis aprillipila :D:D?!

 4. köhöh kirjoitti 2.4.2013 kello 20:08

  toivotaan…

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+