Ylen kanavien kaikkien ohjelmien katsominen onnistuu nyt ilmaiseksi netissä

22.4.2013    

YleYle on aloittanut kaikkien kanaviensa nettijakelun tänään Yle Areenassa. Tarjolla on suorat lähetykset kanavilta Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema sekä Yle Fem ja niitä voi katsella tietokoneilla, tableteilla sekä älypuhelimilla.

”Katselutottumukset muuttuvat ja nykyään monet haluavat katsoa televisiota kannettavilla laitteilla. Olemme tyytyväisiä, että voimme olla edelläkävijä Suomessa ja tarjota ensimmäisenä televisiokanavien suoran verkkokatselun kaikille suomalaisille”, sanoo Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

Yle Fem -kanavasta on tarjolla kaksi versiota. Toisen sisältö on tekstitetty suomeksi ja toisen ruotsiksi. Moniäänilähetyksissä, joita ovat esimerkiksi urheilulähetykset, toinen kanava sisältää suomenkielisen äänen ja toinen ruotsinkielisen.

Kanavia voidaan katsoa Areenan kautta vain Suomessa. Yle aikoo myös lisätä tulevaisuudessa pelkästään Areenan kautta nähtävää sisältöä.


Lähde: Yle

Kommentit

2 kommenttia

 1. Jiku kirjoitti 22.4.2013 kello 20:18

  Ja streamien osoitteet löytyy täältä:
  http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=20696.msg345725#msg345725
  Niin voi vaikka HTPC:ssä käyttää.

 2. Jaaku kirjoitti 15.5.2013 kello 0:23

  ”Yle aikoo myös lisätä tulevaisuudessa pelkästään Areenan kautta nähtävää sisältöä.”
  (mm. Yksinoikeudella Areenassa -elokuvia ja kokonaisia sarjoja on jo nyt.)
  vs.
  ”Yle ei kuitenkaan suunnittele antenniverkon vaihtamista pelkkiin nettilähetyksiin, sillä vain antennijakelu tavoittaa kaikki kotitaloudet lain vaatimusten mukaisesti.”
  Rikkovat lakia tietoisesti, vaikka sanovat noudattavansa lakeja pilkuntarkasti.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+