Digita tuo ohjelmakirjaston antenniasiakkaille

30.5.2013    

DigitaDigita aikoo tuoda televisiolähetyksiinsä uusia palveluita tänä vuonna. Yksi mielenkiintoisimmista on mahdollisuus katsoa aikaisemmin tulleita ohjelmia ohjelmakirjastosta. Jo nyt Digitalla on tarjolla laajennettu ohjelmaopas, joka on käytettävissä kanavilla Yle TV1, Yle TV2, Yle Fem, Yle Teema, MTV3, Subtv, AVA, Nelonen, Liv, Jim, TV5, Kutonen ja FOX.

Laajennetun ohjelmaoppaan avulla voidaan tällä hetkellä katsoa esimerkiksi elokuvien trailereita. Digitan tarjoamiin lisäpalveluihin pääsee käsiksi kaukosäätimen punaisella napilla,  jonka painamista televisio ehdottaa, jos siitä löytyy HbbTV-ominaisuus ja se on kytketty internetiin. Napin takaa avautuu uusi valikko, josta voidaan valita haluttu sovellus.

Digitan uusien palveluiden käyttö edellyttää televisiota, jossa on HbbTV-ominaisuus ja nettiyhteys. Digitan mukaan suuressa osassa Suomessa myytävistä televisioista löytyy jo HbbTV-ominaisuus, vaikkei sitä mainita erikseen television tiedoissa.

Kommentit

2 kommenttia

  1. nimetön. kirjoitti 31.5.2013 kello 0:32

    Mitähän TTVK ry tähän mahtaa sanoa? Sehän haluaa tappaa IPTV:nkin.

  2. rekisteröity yhdistys kirjoitti 3.6.2013 kello 11:25

    Raastuvassa tavataan, Suomessa ei tällaisia palveluita tarvita!

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+