MTV3 MAX Premier HD poistuu tarjonnasta

28.5.2013    

HD readyMonien operaattorien tarjonnassa ollut HD-kanava MTV3 MAX Premier HD poistuu Suomesta perjantain ja lauantain välisenä yönä. Teräväpiirtokanava on ollut maksuton lisäpalvelu MTV3 Total ja MTV3 Sport pakettien sekä vanhojen C More Total ja C More Sport -pakettien tilaajille.

MTV3 MAX Premier HD -kanavan poistumisen syynä on se, ettei Premier League enää tarjoa kyseistä kanavaa osana Valioliiga-kokonaisuuttaan. Kanava on esittänyt pääsääntöisesti samoja otteluita MTV3 MAX Sport 1 HD -kanavan kanssa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4066353 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435