Musiikkipalvelu Deezer tuli Suomeen

2.5.2013    

DeezerRanskalainen musiikkipalvelu Deezer on auennut Suomessa. Deezer tarjoaa kuunneltavaksi 20 miljoonaa kappaletta suoraan internetselaimella. Deezer ei ole mikään pikkutekijä, sillä 182 maassa toimivaa palvelua käyttää aktiivisesti seitsemän miljoonaa käyttäjää ja rekisteröityjä käyttäjiä sillä on jo 26 miljoonaa.

Deezeriä voi kuunnella ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden tietokoneella, jonka jälkeen palvelua voi käyttää kaksi tuntia kuukaudessa. Maksullisia vaihtoehtoja on kaksi, Premium ja Premium+. Maksulliset palvelut tarjoavat parempilaatuista musiikkia ilman aikarajoituksia sekä mainoksia ja Premium+ -tilaajat voivat käyttää palvelua mobiililaitteilla ja myös joillain muilla laitteilla. Premium+ -käyttäjät voivat myös tallentaa kappaleita offline-kuuntelua varten. Premium-tilaus maksaa 4,99 euroa kuukaudessa ja Premium+ 9,99 euroa kuukaudessa.

Deezerin ja Spotifyn lisäksi Suomessa toimii myös suuri yhdysvaltalainen Rdio-musiikkipalvelu.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Shammani kirjoitti 2.5.2013 kello 18:22

    Nyktö se tuli Suomeen? Alotin käyttää puolvuotta sitte

  2. Seps kirjoitti 2.5.2013 kello 20:27

    Itse aloitin käyttää palvelua tammikuussa 2012 joten uutinen tulee hieman myöhässä.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+