Yle ja MTV3 kertovat mitkä ohjelmat ovat teräväpiirtoa, Nelonen ei kerro

4.7.2013    

HD readyYle on jossain vaiheessa kevään tai kesän aikana lisännyt ohjelmaoppaaseensa tiedon siitä, mitkä ohjelmat ovat aitoa teräväpiirtoa. Tieto käy ilmi Yle HD -kanavan ohjelmaoppaasta, jossa aidon HD-ohjelman tunnistaa ohjelman nimen perässä olevasta HD-merkinnästä.

Myös MTV3 kertoo omassa ohjelmaoppaassaan aitona teräväpiirtona lähetettävät ohjelmat. MTV3 HD -kanavalla esitettävät aidot HD-ohjelmat löytää valitsemalla HD-valintalaatikon ohjelmaoppaan yläreunasta. MTV3:n ohjelmaopas merkitsee tosin omituisesti myös joitain Sub- ja Ava-kanavien ohjelmia teräväpiirto-ohjelmiksi.

Nelosen sivustolla oli aiemmin oma teräväpiirtosivu, josta löysi ainakin osan aitona teräväpiirtona Nelonen HD -kanavalla esitettävistä ohjelmista. Nelonen on kuitenkin jostain syystä poistanut tämän sivun, joten tällä hetkellä Nelonen HD -kanavalla esitettäviä aitoja teräväpiirto-ohjelmia ei löydy mistään.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+