Netflix ei halua kilpailla suomalaisella sisällöllä

22.8.2013    

YleNetflix on kertonut syyn siihen, miksei palvelusta löydy paljonkaan suomalaista sisältöä. Netflixin mukaan suomalaisilla on monia muita vaihtoehtoja, joiden kautta voidaan katsoa suomalaisia ohjelmia. Muilla vaihtoehdoilla tarkoitetaan ainakin Yle Areenaa, MTV3 Katsomoa ja Nelosen Ruutua, joiden käyttäminen on ilmaista.

”Meille on toki tärkeää tarjota myös suomalaisia nimikkeitä, mutta kaikkein tärkeintä on tarjota kokonaisuudessaan mahdollisimman laaja valikoima, eikä keskittyä liikaa suomalaiseen sisältöön”, sanoo Netflixin viestintäjohtaja Joris Evers.

Netflix on uudistanut palveluaan lisäämällä käyttäjien kauan toivoman listaominaisuuden. Uuden ominaisuuden avulla mielenkiintoisia ohjelmia voidaan lisätä listalle, josta niitä voidaan katsoa myöhemmin. Netflix järjestää uuden listan sisällön arvioimalla miten paljon listalle lisätyt elokuvat ja sarjat kiinnostavat käyttäjää.


Lähde: Digitoday

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4036856 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435