Netflix sai tuen useammalle käyttäjälle

2.8.2013    

NetflixNetflix on saanut vihdoin tuen useammalle käyttäjälle. Käytännössä tämä tarkoittaa, että esimerkiksi jokaisella perheenjäsenellä voi olla oma profiili, jolloin katseluhistoria ja -suositukset ovat henkilökohtaisia, eikä muiden perheenjäsenten katseluhistoria tai elokuva-arvostelut vaikuta enää omiin suosituksiin.

Profiileita voidaan luoda tällä hetkellä joko Netflixin sivujen kautta tietokoneella tai PlayStation 3 -pelikonsolilla. Profiileita voidaan käyttää tällä hetkellä tietokoneen ja PlayStation 3:n lisäksi iOS-laitteilla, älytelevisioilla ja Xbox 360 -konsolilla. Muiden laitteiden käyttäjät saavat profiilit käyttöönsä tulevien kuukausien aikana.

Profiilien avulla vanhemmat voivat myös rajoittaa lastensa näkemää sisältöä. Profiilien määrä on rajoitettu viiteen ja yhtäaikaa palvelun videoita voidaan katsoa vain kahdella laitteella.


Lähde: Yahoo! News

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 3978051 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435