Tässä jälleen uusi keino ohittaa Pirate Bayn estot

11.8.2013    

The Pirate BayPirate Bayn sivustoon pääsy on estetty monissa maissa. Myös Suomessa Sonera, Elisa ja DNA ovat joutuneet oikeuden määräyksellä estämään asiakkaidensa pääsyn Pirate Bayhyn. Eston ohittaminen on helppoa, sillä Pirate Bayn käyttö onnistuu estoista huolimatta monilla erilaisilla tavoilla.

Nyt Pirate Bayn ylläpitäjät ovat tehneet uuden Firefoxiin perustuvan PirateBrowser-selaimen, jota käyttämällä Pirate Bay ja muut estetyt sivustot aukeavat ilman pienintäkään ongelmaa. Uudessa selaimessa ei ole mukana mitään mainoksia tai muuta roskaa tarjoilevia lisäosia. Selaimen avulla päästään käyttämään estettyjä sivustoja, mutta se ei tarjoa  käyttäjilleen minkäänlaista anonymiteettiä tai salausta.

PirateBrowser on tällä hetkellä ladattavissa Windowsille ja Mac sekä Linux versiot tulevat saataville tulevaissuudessa.


Lähde: TorrentFreak

Kommentit

3 kommenttia

 1. Operan käyttäjä kirjoitti 11.8.2013 kello 16:24

  Monen suosikkeselaimella Operalla on onnistunut maakohtaisten estojen kierto jo ennen kuin Suomessa niitä alettiin harrastamaan. Turbo-toiminnolla pääsee nytkin piratebayn sivuille. Turbo-tominto on tarkoitettu lähinnä hitaiden nettiyhteyksien boostaamiseen, mutta se toimii myös estojen kiertotarkoituksessa. Tubon saa päälle yhdellä klikkauksella (mikäli sitä ei halua pitää jatkuvasti päällä).

 2. Observer kirjoitti 11.8.2013 kello 22:24

  Suomen lain mukaan rikokseen yllyttämisestä saa saman rangaistuksen kuin itse rikoksesta

 3. missä rikos kirjoitti 11.8.2013 kello 23:47

  Missä on yllytetty rikokseen? Ei ole rikos käyttää pirate bayn sivuja vaikka osa operaattoreista on pakotettu estämään sivujen käyttö

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+