Yle Areenan suorat lähetykset toimivat nyt myös Nokia TV -sovelluksessa

8.8.2013    

Yle AreenaLumian omistajat voivat katsoa Nokia TV -sovelluksella kätevästi Yle Areenan, MTV:n Katsomon, Nelosen Ruudun, URHOtv:n sekä The Voicen ohjelmia. Yle Areenasta on voinut katsella huhtikuusta lähtien suorana kaikkia Yleisradion kanavia  ja nyt myös Nokia TV -sovellusta on päivitetty tukemaan näitä suoria lähetyksiä.

Nokia TV:llä voidaan selailla ja katsoa kätevästi monien nettitelevisioiden ohjelmia suoraan yhdellä sovelluksella. Windows Phone 8 -laitteissa sovellus osaa seurata omia suosikkisarjoja ja ilmoittaa, kun uusi jakso on ilmestynyt katsottavaksi.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4136725 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435