Ylen sarjoja ja elokuvia Viaplay-palveluun

2.9.2013    

ViaplayViaplay on lisännyt palveluunsa Ylen sarjoja ja elokuvia 1. syyskuuta. Palvelun kautta voi nyt katsoa esimerkiksi Kummelia, Hovimäkeä ja Pirunpeltoa. Viaplayn tavoitteena on lisätä tulevaisuudessa enemmän suomalaista sisältöä ja näin kasvattaa markkinaosuuttaan Suomessa.

”Olemme huomanneet, että Viaplayn suomalaiset käyttäjät haluavat nähdä kotimaisia tuotantoja ja olemme iloisia, että valikoimastamme löytyy nyt enemmän suomalaisia sarjoja ja elokuvia”, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja Niclas Ekdahl.

Viaplay on lisännyt tarjontaansa muun muassa sarjat Hovimäki (tuotantokaudet 1-4), Pirunpelto (tuotantokaudet 1-4), Raid (1. tuotantokausi) sekä Kummelin Vanaja-trilogian, Stalkkeri-minisarjan ja Myrskyluodon Maijan.

Viaplayn käyttö onnistuu muun muassa tietokoneilla, älypuhelimilla, tableteilla, älytelevisioilla, Viasatin digibokseilla sekä Xbox 360- ja Playstation 3 –pelikonsoleilla.


Lähde: Viaplay

Kommentit

2 kommenttia

  1. Pekka kirjoitti 2.9.2013 kello 13:01

    Harmi vain, että esimerkiksi PS3:lla katsottaessa HD-sisältöä kuva nyki. Mitään parannusta tuolle ei saatu, vaikka asiasta Viaplaylle pariinkin otteeseen valitin.

  2. Talvi kirjoitti 12.9.2013 kello 21:14

    Ei hakkaa edelleenkään Netflixiä, nimittäin lähes nuo kaikki samat sarjat löytyy sieltäkin. Osa ollut jo pitkään, Kummeli tuli samaan aikaan kuin Viaplayhinkin. Ainoastaan Vanaja ja Myrskyluodon Maija puuttuu Netflixistä, mutta eivät taida olla dealbreakereita kenellekään.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+