Elisa Viihde sai uuden ohjelmakirjaston

7.10.2013    

ElisaElisa Viihteeseen on lisätty uusi ohjelmakirjasto nimeltä Aitio, jonka saa käyttöönsä maksamalla Elisa Viihteen normaalihinnan lisäksi 9,90 euron kuukausimaksun. Elisan oma ohjelmakirjasto sisältää satoja elokuvia ja sarjoja.

Aitiosta löytyy tällä hetkellä noin viisikymmentä suomalaista elokuvaa ja kotimaisista sarjoista tarjolla on esimerkiksi Duudsoneita, Kummeleita, Reinikaista, Team Ahmaa, Rölliä ja Muumeja. Ulkomaisia elokuva löytyy palvelusta tällä hetkellä noin 250 ja sarjoista tarjolla on esimerkiksi Frendit, Gossip Girl, Rillit huurussa, Supernatural ja Nikita.

Elisan oman Aitio-ohjelmakirjaston lisäksi Elisa Viihteeseen voi valita myös muita ohjelmakirjastoja. Esimerkiksi HBO Nordic, C More Play tai Viasatin ohjelmakirjasto ovat lisättävissä Elisa Viihteeseen kuukausimaksua vastaan.


Lähde: MBnet

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Eki kirjoitti 8.10.2013 kello 23:46

    Hienoahan tuo olisi….mutta, kun tuo heitin laite on täys susi! Alitehoinen Pace purkki ei jaksa pyörittää edes kunnolla heidän siihen laittamaa – niin ikään surkeaa – EPG:tä. Puhettakaan muista valikoissa tapahtuvista toiminnoista, kuten talennelistan selailusta tai juri noissa ”Ohjelmakirjastoissa” liikkumisista. Kohta kolme vuotta tuosta olen maksannut, vaikka ei enään ole puoleen vuoteen ollut aktiivikäytössä… tuota kautta kun tähän mökkiin laajakaista on halvempi, kuin Elisan/Sauniksen liittymä ilman Elisa Viihdettä. :/

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+