Monikanavaäänet tulevat Ylen lähetyksiin

4.10.2013    

Yle HDYle kertoi eilen tarjoavansa neljä teräväpiirtokanavaa ensi vuoden alkupuolella. Nyt yhtiö on kertonut tuovansa samaan aikaan myös monikanavaäänet kanavillensa. Monikanavaäänien ansiosta esimerkiksi musiikkiohjelmien ja elokuvien äänet parantuvat huomattavasti, kunhan käytössä on kotiteatterijärjestelmä.

Yle tarkensi tänään myös teräväpiirtokanavien aloituksen aikataulua. Ylen mukaan sen kaikki neljä kanavaa tarjotaan myös HD-muodossa viimeistään Sotshin olympialaisiin mennessä. Sotshin olympialaiset alkavat 7. helmikuuta 2014. Nykyinen Yle HD -kanava aiotaan lakkauttaa vuoden vaihteessa.


Lähde: Yle

Kommentit

2 kommenttia

 1. mikro kirjoitti 4.10.2013 kello 21:47

  Jooh, vielä kun saatas sitten nettilähetyksiin edes kunnon reso! Ei kukaan enään telkkaria kato.

 2. nimetön. kirjoitti 5.10.2013 kello 22:53

  ”Ei kukaan enään telkkaria kato.”

  Kyllä tasan varmasti katsoo, esim. vanhemmat ihmiset ei ole kiinnostuneita tekniikasta niinkuin nuoret vaan heille pitää olla kaikki helppoa joten tavallinen telkkari puoltaa paikkaansa. Ei kaikille muutenkaan ole tekniikka kaikki kaikessa ja tv-lähetysten katsominen netistä voi olla vaivalloista. Sitäpaitsi, mites tallennat Yle Areenalta omalle koneelle jonkin ohjelman, eikä leffoja edes ole Areenassa tek.oik. syistä!

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+