Tietoturvayhtiön mukaan Maxivisionin sivut vaaralliset – Maxivision ei välitä

28.10.2013    

MaxivisionTrend Micron virustorjunnan mukaan Maxivisionin itsepalvelukeskuksen sivut ovat mahdollinen tietoturvauhka. Ilmoitin asiasta Maxivisionille heidän Facebook-sivujensa kautta ensimmäisen kerran 15. lokakuuta. Havaitsin ongelman uudelleen eilen 27. lokakuuta ja ilmoitin asiasta jälleen Maxivisionille.

Maxivision ei ole kuitenkaan antanut minkäänlaista selitystä liittyen Trend Micron raportoimaan tietoturvauhkaan. Luulisi, että Maxivisionin kannattaisi kertoa mistä ongelma johtuu tai ainakin, että he tutkivat asiaa. Hiljaisuus ei ainakaan lisää asiakkaiden luottamusta Maxivisionia kohtaan ja saattaa karkoittaa jotkin asiakkaat kilpailevien tuotteiden pariin.

Maxivisionin palvelukeskus on tärkeä osa palvelun käyttöä, sillä sitä kautta voidaan esimerkiksi ajastaa ohjelmia tai lisätä hakusanoja, joiden avulla Maxivision tallentaa ohjelmia automaattisesti.

Trend Micron Site Safety Center kertoo Maxivisionin palvelukeskuksen sivun olevan vaarallinen ja sisältävän haittaohjelmia tai yrittävän urkkia käyttäjän tietoja.

Vaarallinen Maxivision

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tekstit suurempana

Kommentit

Yksi kommentti

  1. reko kirjoitti 29.10.2013 kello 16:02

    ”TrendMicro Clean site”
    https://www.virustotal.com/
    Ei mitään ongelmaa tuon mukaan. Kenties se on jo korjaantunut.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+