Suorat lähetykset saapuivat Katsomoon

4.11.2013    

KatsomoMTV:n videopalvelu Katsomosta voidaan katsella nyt myös suoria lähetyksiä. Ilmaiseksi on katsottavissa MTV:n kanavat MTV3, Sub ja Ava ja maksullisena on katsottavissa MTV MAX, MTV Sport 1, MTV Sport 2, C More Tennis sekä C More Extreme -kanavat. Suorat lähetykset ovat katsottavissa myös Samsungin älytelevision Katsomo-sovelluksella, mutta television oman virittimen kuva on kuitenkin selvästi parempi.

Katsomon MTV3-kanavan livekuva näyttää olevan MTV3 HD:n kuvaa, mutta kuvanlaatu ei ole kuitenkaan oikeasti lähelläkään teräväpiirtoa. MTV3:n ja Subin molempien kaistantarve näyttää olevan Katsomossa aika tarkasti 2,7 megabittiä sekunnissa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 3917242 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435