Googlelta tulossa jälleen uusi laite television kylkeen

9.12.2013    

GoogleGooglen huhutaan tuovan markkinoille jälleen uuden laitteen televisioon liitettäväksi. Google julkaisi Sonyn ja Logitechin kanssa ensimmäiset Google TV -televisiot kolmisen vuotta sitten, mutta nämä laitteet eivät ole saavuttaneet suosiota. Tämän vuoden heinäkuussa Google julkaisi suositun Chromecast-lisälaitteen, joka mahdollistaa muun muassa netin videopalveluiden ja tietokoneen selaimen esittämisen televisiossa.

Nyt Googlen huhutaan tuovan markkinoille Nexus-brändätyn uuden lisälaitteen, jolla voidaan myös katsella netin videopalveluita ja muun muassa pelata Android-pelejä. Laitteessa huhutaan olevan mukana myös mahdollisuus videopuheluille sekä mahdollisuus ohjata laitetta liikkeiden avulla Xbox-pelikonsolin Kinect-liiketunnistimen tapaan. Liiketunnistimen lisäksi laitetta voidaan ohjata kosketusnäytöllisellä ohjaimella tai älypuhelimilla sekä tableteilla.

Huhujen mukaan Googlen uudella laitteella ei voisi vastaanottaa suoria televisiolähetyksiä ja se esiteltäneen virallisesti ensi vuoden alussa.


Lähde: Mashable

Kommentit

2 kommenttia

 1. tk1321 kirjoitti 9.12.2013 kello 23:11

  Ei ole vielä edellisetkään googlen härvelit tulleet myyntiin täällä, joten eipä ole kovin suuret odotukset.

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 10.12.2013 kello 9:07

  > Ei ole vielä edellisetkään googlen härvelit tulleet myyntiin täällä

  Chromecastia saa ainakin Verkkokauppa.comista

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+