Kaikki Ylen kanavat tarjolla pian teräväpiirtona

16.1.2014    

Yle HDYle tuo kaikkien neljän kanavansa teräväpiirtoversiot tarjolle tammikuun 28. päivänä. Tällä hetkellä tiedetään, että DNA tulee tarjoamaan heti samana päivänä Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD -kanavat sekä antenni-, että kaapeliasiakkaillensa ja yhtiö myös neuvottelee Ylen kanssa Yle Teema HD ja Yle Fem HD -kanavien jakelusta kaapeliverkossaan.

Myös Canal Digital tulee tarjoamaan Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD -kanavat satelliittiasiakkaillensa. Viestintäviraston mukaan antennijakelussa olevat Ylen teräväpiirtokanavat kuuluvat ns. must carry -sopimuksen piiriin, jolloin kaikki DNA:n antenniverkon näkyvyysalueella toimivat kaapelioperaattoritkin joutuvat tarjoamaan katsojilleen antenniverkossa näkyvät Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD -kanavat. Luultavasti monet operaattorit neuvottelevat tällä hetkellä Ylen kanssa sen kaikkien teräväpiirtokanavien esitysoikeuksista.

Teräväpiirtotarjonta lisääntyy koko ajan Ylen kanavilla ja vuoteen 2015 mennessä lähes kaikki Ylen oma tuotanto tulee tarjolle HD-muodossa. Myös Sotšin olympialaisista tulee tarjolle lähes 350 tuntia urheilua teräväpiirtona.

Ylen teräväpiirtokanavia voidaan seurata ilmaiseksi, eikä niiden katsomiseen vaadita tv-korttia. Myös Yle Areenan suorat tv-lähetykset tullaan tarjoamaan mahdollisimman pian teräväpiirtotarkkuudella.


Lähde: Yle

Kommentit

3 kommenttia

 1. Porsas kirjoitti 16.1.2014 kello 21:10

  Mahtaako digita lähettää verkossaan noita kanavia?

 2. nimetön. kirjoitti 17.1.2014 kello 1:00

  ”Mahtaako digita lähettää verkossaan noita kanavia?”

  Ei tietenkään kun noi kanavat lähetetään Dnan antenniverkossa.

 3. warre kirjoitti 24.1.2014 kello 1:04

  Lumotv näyttää kaikki Ylen HD kanavat heti alusta eli 28. tammikuuta lähtien sekä kaapeliverkossaan että iptv:ssä:
  http://www.lumotv.fi/fi/ajankohtaista/body1=7044

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+