Maxivision pilasi Ylen uudet kanavat

28.1.2014    

MaxivisionYlen uudet teräväpiirtokanavat aloittivat lähetykset tänään. Neljää uutta HD-kanavaa voidaan katsoa DNA:n antenniverkossa, Canal Digitalin kautta satelliittiverkossa sekä seitsemässätoista kaapeli- ja IPTV-verkossa.

Yle TV1 HD, Yle TV2 HD, Yle Fem HD sekä Yle Teema HD ovat katsottavissa myös Maxivisionin IPTV-palvelun kautta, mutta Maxivision kertoo uutiskirjeessään, ettei näiden kanavien ohjelmien tallentaminen ole mahdollista. Maxivisionilla voidaan kuitenkin tallentaa MTV3 HD, Nelonen HD ja Fox HD -kanavia ja myös aiemman Yle HD -kanavan tallennus onnistui.

Maxivisionin päätös olla sallimatta Ylen teräväpiirtokanavien tallennusta on aivan käsittämätön. Maxivisionilla on tosin ollut jo lähes vuoden muitakin ongelmia aiemman Yle HD -kanavan kanssa, sillä kanavan kuvasuhde on monilla ohjelmilla väärä. Kenties Maxivision haluaa ajaa Yle HD -kanavien katsojat muiden operaattoreiden asiakkaiksi.

Kommentit

2 kommenttia

  1. arti kirjoitti 29.1.2014 kello 9:05

    Ei voi olla totta. Plääh. Saisikohan Elisa Viihteessä tallennettua noita Yle HD-kanavia? Mutta siellä ei sitten ilmeisesti saa jotain muita kanavia tallennettua…. kuka näitä idioottipäätöksiä tehtailee?

  2. nimetön kirjoitti 30.1.2014 kello 0:54

    Ei onnistu Palstan mukaan Elisa Viihteessäkään noiden kanavien tallennus, ei ainakaan Netgem N7700 boksilla joka on se uusin boksimalli. Joten tuskinpa Maxivisionia kannattaa niin kovasti mollata täällä.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+