Sanoma pilasi uuden televisiopalvelun

8.1.2014    

NelonenAnvia uudisti ennen joulua Watson-televisiopalveluaan. Uudistuksen jälkeen palvelulla pystyi muun muassa tallentamaan kaikkien peruskanavien kaikki ohjelmat kahden viikon ajalta, vuokrata videoita sekä katsoa televisioa tietokoneen ja mobiililaitteiden kautta. Myös maksukanavien tilaus onnistuu Watsonin kautta.

Uusien televisiopalveluiden avaaminen Suomessa ei ole helppoa, varsinkaan kun televisioyhtiöt pistävät kapuloita rattaisiin minkä ehtivät. Nyt Sanoma on vaatinut poistamaan Nelonen-, Jim- ja Liv-kanavien jatkuvan tallennuksen Watsonista. Myöskään kyseisten kanavien katsominen tietokoneen tai mobiililaitteiden kautta ei enää onnistu Sanoman vaatimusten vuoksi.


Lähde: Tietoviikko

Kommentit

4 kommenttia

 1. Albert Einstein kirjoitti 8.1.2014 kello 15:45

  No ei toi nyt kovin uus ole ku oon jo reilu kaksi vuotta tuota palvelua käyttänyt.

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 8.1.2014 kello 15:49

  No sikäli uusi on, että Anvia avasi sen koko Suomen käyttöön vasta ennen joulua. Aiemmin se oli vain Anvian asiakkaiden käytössä.

 3. Juhani Laitinen kirjoitti 10.1.2014 kello 14:18

  Nuo rajoitukset myös eri operaattoreilla ovat outoja – esim. SSP:llä ei tiettyjä paketteja saa ilman valokaistaa, jonka hinta on jo vuosia ollut kohtuuttoman korkea. Mitkä lisäpaketit ovat sitten saatavissa, jos palvelu ei ole operaattorin kautta ostettavissa – esim. DNA:n ja Elisan laajakaistoissa?

 4. calileon kirjoitti 10.1.2014 kello 20:07

  Eiköhän tuossa varmaankin ole syynä se, ettei Nelosella esim. ole hankittu esitusoikeuksia kaikille ohjelmille nettiin? Että meinaan jos antavat palvelun toimia, joutuvat pian itse maksamaan ylimääräistä ohjelmistoa tuottaville yhtiöille. Asioilla on aina myös se toinen puoli… Itsekin mielelläni katselisin myös Nelosen tarjonnan livenä netistä Maikkarin ja Ylen tapaan koska meillä tv-signaali katkoo huonolla säällä mutta kun ei niin ei.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+