House of Cardsin toinen kausi nyt katsottavissa Netflixissä

14.2.2014    

NetflixNetflixin House of Cards -sarjan toinen kausi on lisätty palveluun. House of Cards on voittanut muun muassa kolme Emmy-palkintoa ja yhden Golden Globe -palkinnon. Kolmetoista osaa käsittävän toisenkin kauden pääosaa esittää Kevin Spacey. Netflix on tilannut House of Cardista myös kolmannen kauden.

Netflixiltä on tulossa tänä vuonna myös monia muitakin oman tuotannon sarjoja. Esimerkiksi Orange Is the New Blackin ja Hemlock Groven kakkoskaudet tullaan lisäämään Netflixiin tämän vuoden aikana, samoin kuin uusi scifisarja Sense8, kolumbialaisesta huumeparoni Pablo Escobarista kertova sarja Narcos sekä Marco Polon matkoista kertova sarja.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4123406 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435