Mainoksia ei voi kohta ohittaa verkkotallenteissa – Vaikuta nyt ja vastusta

16.2.2014    

DigiTVElisa Viihteen, Sonera Viihteen, Maxivision Viihteen ja vastaavien iptv-palveluiden käyttäjät joutuvat kohta katsomaan mainoksia, sillä niitä ei voi enää kohta kelata. Tekijänoikeusjärjestöt, televisioyhtiöt sekä operaattorit ovat jo jättäneet sopimus- ja lakiehdotuksen aiheesta opetus- ja kulttuuriministeriölle.

Digilelujen mielestä mainosten ohitus kelaamalla tai hyppimällä täytyy olla mahdollista myös tulevaisuudessa, joten olemme luoneet adressin pakkomainoksia vastaan. Käy allekirjoittamassa adressi ja yritetään vielä yhdessä saada pakkomainokset pois. Käy allekirjoittamassa adressi täällä. Retweettaa myös aiheesta kertovaa twiittiä ja käytä Twitterissä hashtagia #EiPakkoMainoksia!

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4028440 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435