Kaksi suomalaista tv- ja videopalvelua sai Chromecast-tuen

7.5.2014    

GoogleViime kesän julkaistuun Googlen Chromecast-laitteeseen on lisätty tällä viikolla tuki kahteen suomalaiseen video- ja televisiopalveluun. Viaplay-tuki lisättiin Chromecastiin maanantaina ja BooxTV kertoi omasta tuestaan Facebookissa tiistaina.

Viaplay kertoo, että Chromecastin avulla palvelun videiota voidaan katsoa suoratoistona iOS-, Android- ja Chrome-selaimilla suoraan siltä ruudulta, johon Chromecast on liitetty.  Kun Chromecast-laite on liitetty televisioon, Viaplayn sisältöä voi ”selata” älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla.

Myös BooxTV:n Android- ja iOS-sovellukset tukevat nyt Chromecastia. BooxTV:n Chromecast-tuen teosta kerrottiin ensimmäisen kerran jo yli seitsemän kuukautta sitten, joten tuen lisääminen on kestänyt aika kauan.

Myös Yle Areenasta ollaan tekemässä Chromecastilla toimivaa versiota.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 3990428 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435