Jalkapallon MM-kisat alkavat, tarvitsetko lisää näyttöjä?

4.6.2014    

Yle AreenaJalkapallon MM-kisojen ensimmäinen peli pelataan ensi viikon torstaina ja Yle esittää kaikki ottelut suorina teräväpiirtomuodossa television ja Areenan kautta. Yle välittää jokaisesta ottelusta myös muita lähetyksiä Areenan kautta.

Lähes jokaisesta ottelusta on tarjolla Yle Areenan kautta kolme muuta lähetystä, jotka on tarkoitettu älypuhelin- ja tablettikäyttäjille. Yksi lähetyksistä esittää yläviistosta kuvattua taktiikkanäkymää, josta näkee koko kentän kerralla ja kaksi lähetystä näyttää molmpien joukkueiden tähtipelaajia. Nämä kolme lisälähetystä välitetään normaalilaadulla. Muutama ottelu pelataan samaan aikaan, jolloin pelit sisältävät vähemmän lisäsisältöä.

Allekirjoittaneelta löytyy jo teräväpiirtotelevisio, älypuhelin ja tabletti, mutta vielä tarvittaisiin neljättä lähetystä varten yksi puhelin tai tabletti sekä pari lisäsilmää.


Lähde: Tekniikka&Talous

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti 7.6.2014 kello 10:56

    Veikkaan, että kyllä sinulta tietokonekin tai vähintään läppäri löytyy. Silmien kanssa on tietysti vähän hankalampi juttu, kolmella lienee pakko pärjätä…

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+