Netflixin saa nyt toimimaan helpommin Linuxissa

12.8.2014    

NetflixAiemmin Netflixin on saanut toimimaan Linuxissa vain käyttämällä muokattua Wineä tai käyttämällä Pipelightin kaltaisia selainten lisäosia. Nyt Netflixin käyttö onnistuu myös hieman pienemmällä säätämisellä.

Chrome-selaimen uusin beta versio (v38 beta) osaa nyt toistaa Netflixin videoita. Netflix toimii kuitenkin Linuxin Chromella, vain kunhan palvelulle uskotellaan käyttäjällä olevan Windows-tietokone. Chromen User-Agent Switcher for Chrome –lisäosaa käyttämällä Netflix saadaan luulemaan käyttäjällä olevan Windows-tietokone.

Netflixin saa toimimaan Linuxin Chromella, kun User-Agentin muuttaa muotoon ”( Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/37.0.2049.0 Safari/537.36 )”.

Tämän lisäksi Netflixin asetuksista täytyy käydä valitsemassa käyttöön HTML5-soitin. Toivottavasti Netflix tulee piakkoin muuttamaan palveluaan niin, ettei käyttäjän tarvitse enää muuttaa User-Agenttia.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+