Samsung julkaisi napin painalluksella taipuvan jättitelevision

5.9.2014    

SamsungSamsung on esitellyt IFA-messuilla 105-tuumaisen kaarevan television. Kaarevia televisioita löytyy nykyään jokaiselta valmistajalta, mutta Samsungin on lisännyt televisioonsa hieman extraa. Samsungin televisio on normaalikäytössä tasainen, mutta nappia painamalla televisio muuttaa muotoaan.

Television resoluutio on 5120 x 2160 ja kuvasuhde 21:9, joten se on selvästi suunanttu elokuvien ystäville. Toisaalta televisio toisi varmasti myös peleihin uutta syvyyttä. Television tasainen sisarmalli maksaa noin 100 000 euroa, joten taipuvan mallin hinta ei taitaisi sopia ihan kaikkille.

Alta löytyy Engadgetin toimittajan hauskoja ilmeitä taipuvan television vieressä.

Samsungin TV taipuu

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti 7.9.2014 kello 15:46

    Näin se vaan kehitys kulkee ympyrää. Litteiden televisioiden jälkeen kaarevuus on taas vaihteeksi iso hitti. Johan kuvaputkitelevisiotkin olivat aikoinaan kaarevia, ja sitä kaarevampia mitä vanhempi malli. Tosin kaarevuus oli toki eri suuntaista… 🙂

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+