Yle Areena saatavana Samsungin älytelevisioille

16.9.2014    

Yle AreenaYle on julkaissut Samsungin älytelevisioille Yle Areena -sovelluksen, joka löytyy Samsungin SmartHub-sovelluskeskuksesta. Sovelluksen etusivulla on tarjolla toimituksen suosittelemat ohjelmat ja ohjelmia voidaan etsiä ohjelmakategorioiden sekä haun avulla.

Yle Areenan älytelevisiosovelluksella voidaan katsella kaikkia Areenassa tarjolla olevia ohjelmia, mutta suoria lähetyksiä ei ole tarjolla. Ohjelmat ovat katsottavissa älytelevision kautta yhtä kauan kuin Areenan nettipalvelussakin. Yle Areenan ohjelmien kuvanlaatu on maksimissaan 720p, eli kuvan resoluutio on 1280 x 720. Parhaan kuvan ja äänen käyttö onnistuu noin 3Mb/s internetyhteydellä.

Ylen älytelevisiosovellus toimii vuonna 2012 ja sen jälkeen julkaistuilla Samsungin älytelevisioilla. Myöhemmin luvassa on myös muiden merkkien älytelevisioilla sekä Googlen Chromecastilla toimivia sovelluksia.


Lähde: Yle

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4022873 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435