TVkaistan oikeudenkäyntiä siirrettiin jälleen

8.10.2014    

NelonenTVkaistan konkussipesän selvitykseen liittyvän oikeudenkäynnin aloitusta on siirretty jo monta kertaa, eikä se päässyt alkamaan tänäänkään. Oikeudenkäynnin venyminen johtuu TVkaistan etsintäkuulutetun toimitusjohtajan katoamisesta. TVkaistan toimitusjohtaja sekä kaksi muuta henkilöä ovat saaneet syytteet tekijänoikeusrikoksesta sekä törkeästä petoksesta. Seuraavan kerran oikeudenkäynnin aloitusta yritetään joulukuussa.

Konkurssikäsittely saataisiin kyllä jatkumaan luovalla menettelyllä, jolloin toimitusjohtajan ei tarvitsisi allekirjoittaa papereita. Konkurssipesän selvittäjä kertoo kuitenkin odottelevansa konkurssin ensimmäisen vaiheen vuosipäivää. TVkaista asetettiin konkurssiin helmikuun alussa.

Konkurssista, syytteistä ja toimitusjohtajan katoamisesta huolimatta TVkaista toimii edelleen ja sillä on paljon tyytyväisiä käyttäjiä.


Lähde: Tivi

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4091464 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435