Suosittu VLC-mediasoitin tulossa Windows Phonelle

25.11.2014    

VLCSuosittu VLC-mediatoistin on tulossa Windows Phone -laitteille. VLC kutsui noin viisi tuntia sitten halukkaita betatestaamaan Windows Phone -versiota. Windows Phone Store rajoittaa betatestaajien määrän kymmeneen tuhanteen ja halukkaita ilmoittui tarpeeksi alle kahdessa tunnissa.

Jo lähes kaksikymmentä vuotta sitten päivänvalon ensi kertaa nähnyt VLC  on nykyään ladattavissa muun muassa Windows, Linux sekä Mac -tietokoneille sekä iOS- ja Android-laitteille. Android-versio on edelleen beta-vaiheessa, vaikka se tulikin julkisesti saataville jo kesällä 2012.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4033895 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435