YouTuben avaa uuden musiikkipalvelun – myös Suomessa

13.11.2014    

YouTubeMonet käyttävät YouTubea musiikin kuunteluun, sillä palvelusta löytyy useita miljoonia kappaleita. Kuitenkin esimerkiksi mainokset ovat haitanneet YouTuben musiikkikäyttäjiä. Nyt Google on kertonut julkaisevansa maksullisen YouTube Music Key beta -palvelun, joka mahdollistaa musiikin paremman kuuntelun YouTuben kautta.

YouTube Music Key beta mahdollistaa miljoonien kappaleiden kuuntelun ilman mainoksia ja myös offline-tilassa ilman nettiyhteyttä. Palvelu tulee toimimaan tietokoneen selaimilla sekä Android ja iOS-laitteilla. YouTube Music Key beta mahdollistaa myös musiikin kuuntelun, vaikka sulkisi näytön tai alkaisi käyttää jotain toista sovellusta.

YouTube Music Key betalla voidaan kuunnella helposti esimerkiksi artistin albumin kaikki kappaleet tai koko tuotannon. Palvelun käyttäjät pääsevät käsiksi myös Google Play Musicin yli 30 miljoonaan kappaleeseen.

YouTube Music Key beta tullaan avaamaan lähipäivinä myös Suomessa ja sen hinta on nyt rekisteröityville käyttäjille 7,99 euroa kuukaudessa ja myöhemmin rekisteröityville 9,99 euroa kuukaudessa.


Lähde: Google

Kommentit

2 kommenttia

 1. Ad-block + kirjoitti 13.11.2014 kello 9:44

  Ad-block plus poistaa myös mainoksen ja on ilmainen.

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 13.11.2014 kello 10:03

  Totta. Maksullinen palvelu lisää kuitenkin myös tuen offline-kuuntelulle, eikä musiikin toisto katkea vaikka mobiilissa käyttää toista softaa tai ruutu pimenee. Lisäksi maksua vastaan saa tuen Google Play Musicille

  Ruudun pimenemisen voi kyllä estää mobiilissa, mutta silloin akunkäyttö kasvaa (ellei ruutua himmennä tai täytä OLED-ruutua mustalla).

  Google myös poisti Ad blockerit Playsta jokin aika sitten (toki Adblock plussan voi asentaa edelleen Androidiin adplussan sivuilta.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+