Fox avasi nettitelevision

8.12.2014    

FOXTelevisiokanava Fox on avannut FOX Play -nettitelevision. Tällä hetkellä palvelu on käytettävissä tietokoneen selaimilla ja Android- sekä iOS-sovellukset ovat tulossa tarjolle myöhemmin. Palvelusta löytyy monien sarjojen jaksoja sekä muutama elokuva. Foxilla on tarkoitus lisätä elokuvatarjontaa myöhemmin.

FOX Playn tarjonta on katsottavissa eri pituisia aikoja. Sarjojen jaksot voivat olla katsottavissa esimerkiksi yhden tai useamman viikon ajan riippuen ohjelmayhtiöiden kanssa tehdyistä sopimuksista. Ohjelmien alussa näyttäisi tällä hetkellä olevan yksi noin 10 sekunnin pituinen mainos.

FOX Play on vielä beta-vaiheessa ja se löytyy osoitteesta www.foxplay.fi.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Olli kirjoitti 8.12.2014 kello 18:05

    Voi hemmetti, taas Silverlight-säätöä! Eikö MTV jo ottanut opiksi, että sen tekniikan kanssa ei kannata alkaa säätämään. Taitaa jäädä palvelu käyttämättä. EI NÄIN, FOX!

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+