Suosittu torrentpalvelu EZTV toimii jälleen

23.12.2014    

EZTVRuotsin poliisi sai pari viikkoa sitten suljettua Pirate Bayn lisäksi myös muutaman muun torrent-sivuston. Yksi suljetuista palveluista oli suosittu EZTV, jota kautta monet käyvät hakemassa televisiosarjojen uusimmat jaksot.

Poliisiratsian jälkeen EZTV onnistui saamaan muutaman palvelimen toimintakuntoon, jotta käyttäjät pääsivät käyttämään sitä proxy-sivustojen kautta. EZTV:n omien sivujen käynnistäminen kesti kuitenkin pari viikkoa, mutta eilen koko palvelu saatiin taas toimintakuntoon.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 3997361 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435