Mahdollisia Oscar-voittajaelokuvia vuosi nettiin

11.1.2015    

ElokuvaMonet elokuvien lataajat ovat saaneet tällä viikolla katsottavakseen suuren määrän uusia elokuvia, sillä monien elokuvien arvostelijoille tarkoitettuja screener-versioita on tullut jakoon parin päivän sisällä.

Eniten latauksia jakoon tulleista screener-elokuvista on kerännyt joulukuussa elokuvateattereihin tullut Hobitti – Viiden armeijan taistelu, jota ladattiin ensimmäisen vuorokauden aikana yli puoli miljoonaa kertaa. Keskiviikkona ja torstaina ladattavaksi ilmestyi lisäksi elokuvat Birdman, The Imitation Game, Selma, American Sniper, Unbroken, Big Hero 6, Into the Woods ja Big Eyes.

Hieman myöhemmin saataville tuli vielä elokuvat The Gambler, Inherent Vice, A Most Violent Year ja Kill the Messenger. Tämän vuoden Oscar-ehdokkaita ei ole vielä julkaistu, mutta monet vuotaneista elokuvista ovat lähteiden mukaan mahdollisia Oscar-ehdokkaita tai jopa -voittaia.


Lähde: AfterDawn

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4019153 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435