Ohjelmakirjastot tulevat DNA TV:hen

10.4.2015    

DNADNA yhdisti eilen kaikki brändinsä saman DNA-tuotemerkin alle ja samalla DNA Welho Matka TV:n nimeksi vaihtui DNA TV. DNA kertoi samalla aloittavansa uudenlaisten TV-liittymien myynnin.

Käytännössä kuitenkin DNA:n TV-liittymät tulevat muuttumaan vain hyvin vähän, sillä se on edelleen sama palvelu, jota DNA on myynyt aiemmin nimellä DNA Welho Matka TV. Ainoa muutos on tässä kuussa lanseerattava ohjelmakirjasto-ominaisuus, jonka avulla voidaan katsella tarjolle tuotavien kirjastojen ohjelmia milloin tahansa.

Ohjelmakirjastojen idea ei ole uusi, sillä jo aiemmin jotkin suomalaiset video- ja IPTV-palvelut ovat tarjonneet asiakkailleen esimerkiksi C More Play ja HBO Nordic -ohjelmakirjastoja.

Digilelut on kirjoittanut vuosi sitten laajemman testausartikkelin DNA Welho Matka TV:stä. Artikkeli löytyy täältä.

Kommentit

2 kommenttia

 1. JuhaN kirjoitti 10.4.2015 kello 15:32

  Tuo DNA TV:n palvelulanseeraus on kyllä taas samanlainen hässäkkä, mihin kyseisen firman kanssa alkaa jo tottua… Palvelutarjonta on menossa ymmärtääkseni varsin hyvään suuntaan, mutta se miten DNA:n sivuilla on sitä kuvattu on aivan käsittämätöntä.

  Olen hieman eri mieltä uutisartikkelisi sisällöstä:

  – DNA TV -peruspalvelu 3,5€/kk: TV-kortti (Jatkossa sama antenniin ja kaapeliin, eli kotikortin voi viedä mökille!) ja DNA TV -mobiili pelkillä suorilla lähetyksillä (ja mahdollisesti tulevilla ohjelmakirjastoilla).
  – DNA TV -tallennuksella +3€/kk: Verkkotallennusmahdollisuus peruskanaville mobiilitelkkariin (laatu ei vastaa perus SD-tasoa).
  – DNA TV WBox HD2/2s/3-boksilla: Kaapeli/antenniboksi, jolla voi lisäksi katsella mobiilitallenteita, vuokravideoita ja pian myös maksukanavapakettien ohjelmakirjastoja.
  – DNA TV:t laajakaistalla: Edellisten kylkeen myyty kiinteä/langaton laajakaista, jota kautta palveluita käytetään.

  Vanha MatkaTV + TV-kortti on siis uusi DNA TV + tallennuspaketti.

  =)juha

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 11.4.2015 kello 22:48

  Kiitos Juha korjauksista, hyvä että edes joku on löytänyt DNA:n muutoksista oikeaa tietoa. Kuten sanoit, DNA osannut hienosti piilottaa muutoksen faktat

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+