Katso ilmaisia elokuvia – Popcorn Time laajenee iOS-laitteille

7.5.2015    

Popcorn TimeSuositun elokuvia ja sarjoja ilmaiseksi tarjoavan Popcorn Timen asentaminen jailbreikkaamattomaan iOS-laitteeseen on ollut aiemmin mahdotonta. Muutama viikko sitten suosittu popcorn-time.se -versio kertoi kehittäneensä Windows-tietokoneilla toimivan asennusohjelman, jolla saadaan Popcorn Time asennettua myös jailbreikkaamattomiin iOS-laitteisiin.

Nyt Popcorn Timen asennusohjelma on tullut saataville myös Mac-tietokoneille. Asennusohjelman käyttö on erittäin helppoa. iOS-laite liitetään tietokoneeseen ja asennusohjelma opastaa pari puhelimella tai tabletilla tehtävää helppoa vaihetta, minkä jälkeen Popcorn Time on käyttövalmiina laitteessa.

Ilmaisia elokuvia ja sarjoja tarjoava Popcorn Time on saatavilla iOS-laitteiden lisäksi myös Windows-, Linux- sekä Mac-tietokoneille sekä Android-laitteille. Popcorn Time lataa katsottavaa ohjelmaa katselun aikana muilta käyttäjiltä ja samalla jakaa jo ladattuja osia eteenpäin. Jakamisen vuoksi Popcorn Timen käyttö on laitonta Suomessa.


Lähde: TorrentFreak

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Pakko ja pakko kirjoitti 7.5.2015 kello 14:32

    Kannattaa kokeilla http://www.yify.tv sivustoa. Elokuvat suoratoistona ilmaiseksi selaimella. Suosittelen asentamaan selaimeen ensin adblock plus lisäosan.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+