Varo halpaa kopiota – Aito EZTV lopetti toimintansa

19.5.2015    

EZTVEZTV on tarjonnut kymmenen vuoden ajan televisiosarjojen ystäville sarjojen jaksoja hyvälaatuisina kopioina. EZTV.it ja myöhemmin EZTV.ch ovatkin olleet monen torrenttien etsijän vakiopaikkoja ja saitti onkin löytynyt vuosittain kymmenen suosituimman torrent-saitin joukosta.

Aito EZTV on nyt kuitenkin lopettanut toimintansa ja jäljellä on enää halpa kopio, joka yrittää esittää olevansa aito EZTV. Esimerkiksi Pirate Bay, KickassTorrents ja BT-chat varoittavat käyttäjiään lankeamasta feikki-EZTV:n ansaan.

EZTV:n lopetus sai alkunsa tammikuussa, jolloin Italian .it -domaineita hallinnoiva taho lakkautti eztv.it domainin. Muutama viikko myöhemmin .it -domain tuli jälleen tarjolle ja huijarit saivat sen haltuunsa. Huijarit rekisteröivät myös Britanniaan yrityksen nimeltä EZCloud LIMITED, mikä on saman niminen kuin EZTV:n käyttämä.

Yrityksen tietoja ja väärää toimitusjohtajan nimeä käyttäen huijarit saivat haltuunsa myös EZTV.se -domainin, jota alkuperäisen EZTV:n perustaja käytti sähköpostiosoitteenaan. Tämän jälkeen huijarit saivat nollattua EZTV:n perustajan tunnuksia monissa palveluissa ja näin myös eztv.ch -domain joutui huijareiden käsiin. Lopputuloksena EZTV:n perustaja päätti lyödä hanskat tiskiin ja lopettaa toimintansa. Huijarit jatkavat edelleen toimintaansa ja pyörittävät edelleen EZTV-sivustoa.


Lähde: TorrentFreak

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+