USAn Netflixin käyttö estetty joiltain suomalaisiltakin

25.2.2016    

NetflixMonet suomalaisetkin käyttävät esimerkiksi Yhdysvaltain Netflixiä, jotta näkevät palvelun kautta enemmän ja uudempia ohjelmia. Ulkomaisten Netflixien käyttö on onnistunut esimerkiksi VPN:n ja muiden kiertomenetelmien avulla, mutta kuukausi sitten Netflix alkoi estämään ainakin jollain tasolla käyttäjiä pääsemästä käsiksi toisten maiden sisältöihin.

Jotkin VPN-palvelut ovat ilmoittaneet, ettei Netflix pysty estämään heidän käyttäjiään käyttämästä Netflixin ulkomaisia versioita. Monet VPN-palvelut maksavat muutaman euron kuukaudessa, mtta on olemassa myös muutama VPN-palvelu, joiden rajoitettua versiota voi käyttää ilmaiseksi.

Netflix on nyt alkanut estämään ainakin yhtä tällaista ilmaista VPN-palvelua ja sitä käytettäessä Netflix kertoo estoista suomeksikin: ”Pahoittelut, jotain meni pieleen… Näyttää, että sinulla on proxy eli välityspalvelin tai blokkauksen kiertäjä käytössä. Ota palvelu pois käytöstä ja yritä uudelleen.”

Netflixin VPN virhe

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Miguel kirjoitti 25.2.2016 kello 12:53

    Unlocator.com:lla ainakin toimii edelleen.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+