Elisa ostaa Anvian – miten käy Watsonin?

30.6.2016    

WatsonAnvian televisiopalvelu Watson siirtyy Elisan hallintaan Elisan ostettua Anvian Telecom-liiketoiminnan, IT- ja hostingpalvelut sekä Anvia TV- ja Watson-liiketoiminnat. Elisan mukaan Anvian toiminnot jatkuvat toistaiseksi normaaliin tapaan eikä nykyisiin palveluihin ole tulossa välittömiä muutoksia.

Watsonilla voidaan katsella suoria televisiolähetyksiä sekä tallentaa ohjelmia Watsonin palvelimille myöhempää katselua varten. Myös maksukanavien tallennus onnistuu Watsonilla, mutta vain ulkoiselle IPTV-laitteelle. Watsonilla voidaan myös vuokrata elokuvia muun muassa Makuunin ja C Moren ohjelmakirjastoista. Watson toimii tietokoneella, mobiililaitteilla sekä älytelevisioilla tai erillisellä IPTV-boksilla.

Watson on selvästi Elisa Viihteen kilpailija, joten onkin mielenkiintoista seurata tullaanko Watson ajamaan lopulta alas vai tullaanko joitain sen palveluita yhdistämään Elisa Viihteeseen. On myös mahdollista, että Watson jatkaa toimintaansa itsenäisenä Elisa Viihteestä irrallisena osana.


Lähde: Elisa

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Jani Karvinen kirjoitti 30.6.2016 kello 18:29

    Tämähän on aivan selvä mitä tässä tulee käymään: Watson lopetetaan ja siitä ei oteta mitään ominaisuuksia elisaviihteeseen. Näin on käynyt aikaisemminkin esim. LumoTV:n tapauksessa. Elisa ostaa näin teknisesti paremmat kilpailijat pois markkinoilta, jotta voi pakkomyydä omaa surkeaa teknisesti kehnompaa vaihtoehtoaan.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+