Plejmo elokuvapalvelu ei oikein toimi

27.6.2016    

PlejmoKatsomme silloin tällöin vuokraelokuvia älytelevision kautta. Netflixin elokuvatarjonta ei oikein tarjoa meille sopivia elokuvia, joten olemme käyttäneet SF Anytimen elokuvapalvelua. Kerroimme aiemmin SF Anytimen toiminnasta Samsungin älytelevisiolla pidemmässä arvostelussa täällä, mutta SF Anytimen televisiosovelluksen päivityksen myötä siitä tuli hieman huonompi.

Päätinkin kokeilla toista Samsungin älytelevisiosta löytyvää vuokrauspalvelua nimeltä Plejmo. Plejmoon on aiemmin yhdistynyt videopalvelut Film2home sekä Headweb ja sen hinnat ovat pääsäntöisesti euron pari halvemmat, kuin SF Anytimessä. Plejmo tarjoaa SD- ja HD-laatuiset elokuvat yhdellä hinnalla, kun taas SF Anytime veloittaa HD-laadusta hieman SD-laatua enemmän.

Plejmon elokuvan vuokraamisen jälkeen se ei kuitenkaan toiminut ollenkaan älytelevision kautta. Elokuvan sijaan ruudulla oli vain musta kuva, johon ei auttanut television uudelleenkäynnistäminenkään. Kaikki Plejmon trailerit toimivat kuitenkin moitteettomasti television kautta ja vuokrattu elokuva toimi myös tietokoneen kautta katseltuna.

Lähetin asiasta sähköpostia suomeksi Plejmon asiakaspalveluun, joka vastasikin seuraavana aamuna. Vastaus tuli tosin ruotsiksi. Vastauksen mukaan Plejmon sovellus ei toimi Samsungin B- ja C-sarjan televisioilla. Minulla on tosin Samsungin E-sarjan televisio.

Plejmon elokuva jäi näin ollen katsomatta ja seuraavalla kerralla taidan käyttää jälleen SF Anytimeä.

Kommentit

2 kommenttia

 1. VesaJ kirjoitti 11.7.2016 kello 9:47

  Ratkaisu ongelmaan E sarjalaisen osalta löytyy asentamalla televisioon Samsung Evolution kit. Se modernisoi muutenkin television ja nopeuttaa kaikkia toimintoja. Itse käytän Plejmoa juuri 2012 vuosimallin E sarjalaisella joka on varustettu Evolution kitillä. Kaikki toimii oikein hyvin. Tätä kittiä näyttäisi löytyvän ainakin Amazonista.

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 11.7.2016 kello 15:19

  Kiitos tiedosta Vesa. Arvelinkin, että Samsungin Evolution Kit auttaisi ongelmaan. E8005:een kävisi evolution kitit SEK-1000 ja SEK-2000, joista ensimmäinen päivittää television vain 2013 tasolle, jonka tuki saattaa loppua jo kohta. SEK-2000 päivittäisi television 2014-tasolle. SEK-1000:aa ei enää oikein saa muutakuin käytettynä ja molempian mallien hinnat ovat korkeita. Uudemmat evolution kitit ovat tarjolla uudemmille malleille. Ja Samsunghan päätti ettei uutta Evolution Kittiä tule enää tänä vuonna

  Toisaalta SF Anytime toimii edelleen televisiossani, joten elokuvat tulee vuorkattua sen kautta (koska se Plejmo ei toimi) ja Netflixin sovelluskin toimii. HBO Nordicin sovelluksesta en ole varma, mutten usko tarvitsevani sitä nyt ainakaan muutamaan kuukauteen.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+