HBO:n omistava Time Warner myytiin AT&T:lle

23.10.2016    

HBOYhdysvaltain toiseksi suurin teleoperaattori AT&T ostaa Time Warnerin 85,4 miljardilla dollarilla (noin 78,4 miljardia euroa). Kauppaan sisältyvät myös Time Warnerin velat, jolloin hinta kipuaa jo 108,7 miljardiin dollariin (noin 100 miljardia euroa).

Tämän vuoden suurimmassa yrityskaupassa AT&T:lle siirtyy muun muassa Warner Bros -elokuvastudiot sekä CNN- ja HBO-televisiokanavat. Time Warnerin osto on AT&T:n strategian mukainen, sillä yhtiö on pyrkinyt suuntautumaan yhä enemmän media- ja viihdeyhtiöksi.

Ilmeisesti myös ainakin Apple on ollut kiinnostunut Time Warnerista viime kesänä, mutta neuvottelut eivät jatkuneet alkua pidemmälle.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Olli kirjoitti 23.10.2016 kello 13:13

    Olisiko se HBO:n omistaVa Time Warner.

  2. Digilelujen Jani kirjoitti 23.10.2016 kello 14:30

    Ohoh, kiitos huomautuksesta. Korjattu.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+