DNA toi grillikyljen telkkariin – ja jotkut polttivat (grillissä) päreensä

9.2.2017    

DNADNA päätti tarjota tänään kaikille Conax-maksutelevisiokorttien käyttäjille grillikylkeä. Oikean grilliherkun sijaan tämä grillikylki pompsahti ruudulle häiriten kaikkien kanavien katselua DNA:n antenni- ja kaapeliverkoissa 30 sekunnin välein. DNA:n mukaan testiviesti päätyi tuotantoon vahingossa ja se saatiin korjattua lopulta klo 17:15.

Grillikylki aiheutti enemmän tai vähemmän hauskoja reaktioita, joita löytyy esimerkiksi Twitteristä. DNA:lla oli myös pilkettä silmäkulmassa, sillä se kertoi twiiteissään esimerkiksi auringon paistaneen sen verran kauniisti että päättivät aloittaa grillikauden.

Kaikilla ei kuitenkaan riittänyt huumori, sillä eräskin DNA:n asiakas kirjoitti DNA:n tukisivuille näin: ”Ja saatte sitten vähän sassiin poistaa meikäläisen erääntyvät laskut. Lisäksi tulette poistamaan tuon Grillikylki -tekstin ja mikäli se vaatii tehdasasetusten palautuksen, TE asetatte suosikkikanavat ym. juuri kuten ne olivatkin.”

Ongelma ei ole ilmeisesti vieläkään täysin kunnossa, sillä eräs käyttäjä valittelee DNA:n tukisivuilla grillikyljen vilkkuvan ruudussa edelleen (klo 19:25).

DNA grillikylki

Kommentit

3 kommenttia

 1. Tattiz kirjoitti 9.2.2017 kello 20:05

  20:05 ja edelleen vilkkuu

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 9.2.2017 kello 21:35

  Edelleen (about klo 21:30) tulee DNA:n tukisivuille valituksia grillikyljistä

 3. Jarmo kirjavainen kirjoitti 10.2.2017 kello 13:23

  Vilkkuu edelleen perjantai 12.30

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+